Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας | ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΩΣΗΣ
22263
post-template-default,single,single-post,postid-22263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

Ως Σύλλογος έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι καταφέραμε να επιλύσουμε μια σοβαρή για το σχολείο μας εκκρεμότητα ετών!

Το ημιτελές τμήμα στη μόνωση της επίπεδης στέγης του κτηρίου έκρυβε κινδύνους τόσο για την υγεία των μαθητών όσο και για την αρτιότητα του οικοδομήματος. Από την αρχή αποτέλεσε την πρωταρχική μας στόχευση.

Με επιμονή και με την πεποίθηση για το δίκαιο του αιτήματός μας, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς και είμαστε ευτυχείς που είχαμε την ανταπόκριση που επιζητούσαμε. Άλλωστε η πρότερη εικόνα δεν αφήνει περιθώριο για αμφισβήτηση της αναγκαιότητας του έργου.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε και επιθυμούμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στη Δήμαρχο Χαλκιδέων Κα Έλενα Βακα, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Έργων Κο Βασίλη Γουρνή, στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Πρόεδρό της Κο Νίκο Σιόλια για την αναγνώριση του κρίσιμου προβλήματος και την τάχιστη επίλυσή του.

 

Συνεχίζουμε!!