Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας | Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar!!
22298
post-template-default,single,single-post,postid-22298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar!!

Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar!!

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στο σχολείο μας το διήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου μας.

Ήταν ένα διήμερο χαράς και εκπλήξεων για όλους. Χειροποίητες κατασκευές παιδιών και γονέων, ζωντανή μουσική με σύγχρονα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα  τραγούδια, Άγιος Βασίλης και face painting για λαμπερές παιδικές φατσούλες γέμισαν το σχολείο και έδωσαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!!! Στήθηκε ειδικός χώρος για την αποστολή γραμμάτων στον Άγιο Βασίλη, ενώ τη διασκέδαση συνόδευσαν ζεστά ροφήματα, όπως σοκολάτα για τους μικρούς και κρασί για τους μεγάλους μαζί με λαχταριστά γλυκά και αλμυρά σνακ!  Τα παιδιά έλαβαν μέρος και στο πολυσυζητημένο κυνήγι θησαυρού, μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους και μυστήριο, που έκρυβε δώρα για όλους τους μικρούς μας φίλους!!!

Τη ζωντανή μουσική που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωσή μας προσέφεραν με κέφι η Μουσική Σχολή Πικριδά και η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής Γέφυρες.

Ευχαριστούμε πολύ τις  γνωστές επιχειρήσεις της πόλης μας, που βοήθησαν να περιποιηθούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας .

🌲ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ
🌲NET FOOD CAFÉ
🌲LUX KMK ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
🌲ΑΜΒΡΟΣΙΑ CATERING AE
🌲 ΕΔΕΣΜΑ – ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΥ ΕΕ
🌲 ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
🌲 ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΗ
🎄ΛΙΑΤΗΣ BAKER AND COFFEE
🌲 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
🌲 ΒΟΪΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ