Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας | Δελτίο Τύπου για την φιλανθρωπική εκδήλωση «Λαϊκή Βραδιά Αλληλεγγύης»
21788
post-template-default,single,single-post,postid-21788,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Δελτίο Τύπου για την φιλανθρωπική εκδήλωση «Λαϊκή Βραδιά Αλληλεγγύης»

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, η φιλανθρωπική εκδήλωση «Λαϊκή Βραδιά Αλληλεγγύης» με σκοπό την  υποστήριξη του αγώνα του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με  Νεοπλασματικές Παθήσεις).

Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ» έπειτα από πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας (ευαισθητοποιημένου σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τα παιδιά και ιδίως την υγεία  αυτών)  και σε συνεργασία με αυτό και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων «Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ», στην προσπάθεια   να δοθεί η δυνατότητα στην τοπική κοινωνία  μας να ενημερωθεί και να στηρίξει την αποστολή της «ΠΙΣΤΗΣ».

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,  στην υπέροχη και γεμάτη κέφι βραδιά, καθώς και αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίησή της.

Θα θέλαμε  να απευθύνουμε ένα μεγάλο  ακόμη ευχαριστώ στο συγκινητικό κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό και  γέμισε από άκρη σε άκρη το σχολείο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε  ολόψυχα  την φίλη μας κ. Αναστασία Σταματέα -Βαρδουλάκη πρόεδρο  του Συλλόγου  «Η ΠΙΣΤΗ» και μέλος του Δ.Σ. του  Συλλόγου μας για την αδιάκοπη και συνεχή στήριξή της.

Η ζεστή αγκαλιά σας δεν μπορεί παρά να μας ωθήσει να επαναλάβουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες και δράσεις, γιατί  τα παιδιά δεν μπορούν να παλέψουν μόνα τους, μας χρειάζονται δίπλα τους!!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του