Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας | Ανακοινωσεις
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ανακοινωσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΩΣΗΣ

Ως Σύλλογος έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι καταφέραμε να επιλύσουμε μια σοβαρή για το σχολείο μας εκκρεμότητα ετών!

Το ημιτελές τμήμα στη μόνωση της επίπεδης στέγης του κτηρίου έκρυβε κινδύνους τόσο για την υγεία των μαθητών όσο και για την αρτιότητα του οικοδομήματος. Από την αρχή αποτέλεσε την πρωταρχική μας στόχευση.

Με επιμονή και με την πεποίθηση για το δίκαιο του αιτήματός μας, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς και είμαστε ευτυχείς που είχαμε την ανταπόκριση που επιζητούσαμε. Άλλωστε η πρότερη εικόνα δεν αφήνει περιθώριο για αμφισβήτηση της αναγκαιότητας του έργου.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε και επιθυμούμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στη Δήμαρχο Χαλκιδέων Κα Έλενα Βακα, στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Έργων Κο Βασίλη Γουρνή, στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Πρόεδρό της Κο Νίκο Σιόλια για την αναγνώριση του κρίσιμου προβλήματος και την τάχιστη επίλυσή του.

 

Συνεχίζουμε!!

 

0

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό, τοποθέτησε στις 21/10/2019  στο σχολείο μας κουμπαρά για την ενίσχυση του εράνου του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη. Μέσα σε σχεδόν δύο μέρες συγκεντρώθηκε το ποσό των 106,21 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε στον προκαθορισμένο λογαριασμό. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου και των Δασκάλων και ευχόμαστε ολόψυχα ο μικρός να επιστρέψει νικητής!

0

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ορίζεται ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ελίνα Παπίλα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ   Βασίλης Αρβανίτης

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Νάντια Καλλή

ΤΑΜΙΑΣ   Ελένη Βήκα

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Σοφία Βλάχου

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ   Γιάννης Καρακατσάνης

0

Εκδρομή στο Αττικό ζωολογικό πάρκο

Το Σάββατο 28/9 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Αττικό ζωολογικό πάρκο και στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα!!!
Το κόστος για τα παιδια είναι 15 ευρώ και 20 για τους ενήλικες και περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης, είσοδος στο πάρκο, παρακολούθηση του προγράμματος με τα δελφίνια !!!

Ώρα αναχώρησης 9πμ από Συκιές Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 24/9 στα τηλέφωνα 6976766717 και 6947323195

0